Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Hat üzlethelyiségre hirdet pályázatot a Budapest Airport

2017.03.21

Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport kiskereskedelmi egységek üzemeltetőinek érdeklődését várja hamarosan induló tendere kapcsán, amely a SkyCourt és a 2A Terminál szívében kínál üzlethelyiségeket, összesen mintegy 550 négyzetméteren.


A Budapest Airport kiskereskedelmi kínálatának további fejlesztése céljából több új ötéves szerződés megkötésére nyílik lehetőség a következő árucsoportok körében: magyar ajándéktárgyak és minőségi magyar élelmiszerek, divat és kiegészítők, óra-ékszer.

A pályázathoz kapcsolódó szándéknyilatkozatot (még nem a tender anyagokat) erre az e-mail címre várja a repülőtér üzemeltetője: retailtender@bud.hu. A szándéknyilatkozaton azt is fel kell tüntetni, hogy melyik kódszámú tenderre vonatkozik, ezek benyújtásának határideje
2017. április 3.
A teljes körű információt tartalmazó ajánlatkérés (tender) a beérkezett szándéknyilatkozatok vizsgálata után lesz meghirdetve.

Az elmúlt két évben kb. 23 %-kal nőtt az utasforgalom és az előrejelzések szerint továbbra is a növekedés élvonalában maradunk, így most ideális alkalom nyílik egy új kiskereskedelmi partner számára, hogy csatlakozzon a repülőtéri kínálat jól jövedelmező szegmenseihez a SkyCourtban és a 2A Terminálon, közölte Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Az idei év fantasztikus utasforgalmi eredményei bizonyosan vonzóak lesznek a piaci szereplők számára, akiket itt szeretnénk látni a repülőtéren, tette hozzá.

Tender No.     No. of shops     Area     Location and map no.     Retail category
SR1     2*     131m2     Airside, departure level (28 & 29)     Hungarian souvenirs
SR2     1     118m2     Airside, departure level (30)     Hungarian fine food
SR3     3**     249m2     Airside, departure level (28, 29 & 30)     Hungarian souvenirs and fine food
SR4     1     34m2     Airside, departure level (46)     Sunglasses, jewellery, watches, cosmetics, leather goods and/or accessories
SR5     1     67m2     Airside, departure level (52)     Fashion, accessories, jewellery and/or luggage.
SR6     1     197m2     Airside, departure level (54)     Press and books, confectionary, fashion, accessories, travel convenience

Megjegyzés:
*Az SR1 tender azt a lehetőséget jelenti, hogy összekössék a két meglévő üzlethelyiséget, hogy egy egységes új bolt jöjjön létre. (A térképen: 28 és 29)
** Az SR1 tender azt a lehetőséget jelenti, hogy összekössék a három meglévő üzlethelyiséget, hogy egy egységes új bolt jöjjön létre. (A térképen: 28, 29 és 30)

www.bud.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD ; Ingatlan, építőipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: