Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Budapest Boat Show bemutatja: Balatonfüred Boat Show - 2017. május 12-14. között

2017.05.02

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
A Balaton legújabb, szezonindító hajókiállítása a Balatonfüredi Hajógyári Kikötőben!
A Balatonfüred Boat Show egy hajós találkozóhely, ahol a látogatók többek között megtekinthetik az új és használt hajó kínálatot, és részt vehetnek számos programon.


A kiállításon 40 kiállító várja az érdeklődőket, akik 25 hajóval, számtalan vízi sporttal és a hajózáshoz kapcsolódó felszerelésekkel és szolgáltatásokkal mutatkoznak be. A látogatóknak lehetőségük nyílik körüljárni a kiállított hajókat, felszállhatnak és megtekinthetik őket belülről is, sőt a kiállítók nagy része az érdeklődőket próba útra viszi a kikötőből, így nem csak a vizuális szempontok érvényesülnek majd kiválasztáskor, de kiderül hogyan viselkedik a hajó menet közben.

Az új hajók mellett egyéni tulajdonosok is kihozzák használt hajóikat a kiállításra, hogy azokat eladásra kínálják. Nem csak értékesítésre szánt hajókat láthatnak az érdeklődők, hiszen a kiállítással egy időben kerül megrendezésre a szintén Balatonfüredről induló Balatoni Nagyhajós Évadnyitó Regatta, melyet a Magyar Vitorlás Szövetség szervez a kiállítás második napján. A versenyen számos gyönyörű hajó látható majd a tó vizén, sőt a leggyorsabb katamaránok szabadidejükben megtekinthetők lesznek a Balatonfüred Boat Show-n, mivel a Balatonfüredi Hajógyári Kikötőben horgonyoznak. További hajókülönlegességek is várják a látogatókat, ugyanis szintén itt köt ki a Kele és Sámson, a két magyar óceáni evezős hajó, melyek jelentős eredményeket értek el nemzetközi szinten!

A kiállítás számos programot kínál a látogatóknak. A kikötőben vízre kerül több egytestű és katamarán oktató és versenyhajó, melyekkel vízre szállhatnak a látogatók. Ugyanígy kipróbálható lesz a SUP, vagyis stand up paddling jóga is, melyre naponta többször sor kerül szakértő vezetők segítségével. A szombati napon flyboard bemutató zajlik majd, így a látogatók élőben ismerkedhetnek meg az alig néhány éves extrém sporttal, ahol a versenyzől vízzel hajtott wakeboard-al repülnek. A hajós közösség igényeit szem előtt tartva a Balatonfüred Boat Show szervezői örömmel látnak mindenkit, aki hajóval érkezne a kiállításra, ehhez nem kell mást tenni, mint felvenni velük a kapcsolatot a boatshow@hungexpo.hu e-mail címen.

A kiállítás látogatása ingyenes, regisztráció esetén melyet ITT (http://boatshow.hu/hu/online-regisztracio) lehet kitölteni. Ha valaki nem szeretné megadni adatait, akkor az oldal tetején a jegyvásárlás gombra kattintva 1.000 forintért megválthatja belépőjét. Részletek a kiállításról itt a rendezvény honlapján.

www.hungexpo.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: