Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

FMCG, kereskedelem

FMCG (gyorsan forgó fogyasztási cikkek), kereskedelem hírek, információk.

Tíz tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatokat

2022.05.27.
Forrás: Lidl Hírek
A "Felelős kirakós – Legyél te is gondos gazdi!" kampány keretében a vállalat a vásárlók közreműködésével összesen 5 millió forint értékű állateledellel támogatja a NOÉ Állatotthon és a REX Kutyaotthon Alapítványokat, hozzájárulva mintegy több száz menhelyi kisállat ellátásához.

300 informatikai munkahelyet hoz Magyarországra az ALDI

2022.05.24.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Biatorbágy, 2022.05.24. – Folytatja dinamikus bővülését, és megduplázza létszámát Magyarországon az ALDI informatikai szolgáltatásokat végző leányvállalata, az ALDI International IT Services Kft.

Minden 4. vásárló használja a Lidl Plus applikációt

2022.05.23.
Forrás: Lidl Hírek
A Lidl Magyarország egy évvel ezelőtt indította el digitális hűségprogramját, melynek eredményeképpen már a vásárlók negyede használja a Lidl Plus applikációt.

Az ABB Robotics a londoni Selfridges Áruházban mutatja be a visszanyert tengeri műanyagot felhasználó kiskereskedelem jövőjét

2022.05.23.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ikonikus londoni áruház a robotika jövőbeli szerepét mutatja be a fogyasztásban
• Az ABB robot a Parley Ocean Plastic® újrahasznosított anyagát használja a dizájner termékek előállításához, a 3D-s nyomtatás additív gyártástechnológiája segítségével

Henkel nyereményjáték

2022.05.21.
Forrás: Lidl Hírek
Tisztaság és frissesség minden nap!
Vásároljon legalább 1 darab bármilyen Henkel mosószer vagy tisztítószer terméket a Lidl üzletekben,

Félmillió forint fölé emeli béreit az ALDI a balatoni üzleteiben

2022.05.19.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Biatorbágy, 2022.05.19. – A nyár érkeztével a magyar turisztikai régiók kiemelt szerephez jutnak. Az ALDI az ott élők és a régiókban nyaralni, pihenni vágyó vendégek igényeit figyelembe véve alakítja szezonális választékát, számos intézkedéssel biztosítva a gondtalan bevásárlás lehetőségét.

Lidl: Gratulálunk a nyerteseknek!

2022.05.18.
Forrás: Lidl Hírek
Nyereményjátékunk áprilisi nyertesei:

Kiszámíthatatlanság a hazai ásványvíz piacon - Idén a nagy változások jellemzik a hazai ásványvíz piacot

2022.05.18.
Forrás: GoodOptionPR - MIZSE sajtóinformáció
A pandémia, a szomszédunkban zajló háború és annak következményei miatt, a Mizse gyártója, a Magyarvíz Kft. azzal számol, hogy hazai ásványvíz piac idei évét elsősorban a kiszámíthatatlanság fogja jellemezni.

Egyszerűen jó árak a Lidl-nél!

2022.05.13.
Forrás: Lidl Hírek
A G7.hu gazdasági portál 2022. május 8-án közzétett nem reprezentatív felmérése szerint 2022. április 29-én a Lidl-ben volt a legkedvezőbb egy nagy bevásárlás költsége a vizsgált 4 üzlet közül.

Újra meghirdették Az Év Boltja versenyt és elindult a közönségszavazás is!

2022.05.13.
Forrás: Lidl Hírek
A Store Insider szaklap idén is meghirdette Az Év Boltja versenyét, melyen többek között a közönségdíjért is versenybe szálltunk, méghozzá a Csalogány utcai áruházunkkal.

Megérkeztek a Lidl pénzadományából vásárolt kórházi ágyak a Semmelweis Egyetem klinikáira

2022.05.12.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Budapest, 2022.05.12. – A tegnapi napon megérkezett az az 50 db modern kórházi ágy a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai valamint Belgyógyászati és Onkológia Klinikáira, amit a Lidl Magyarország által nyújtott pénzadományból vásárolt a Semmelweis Egyetem Alapítvány.

Már minden második Lidl áruháznál lehet elektromos autót tölteni

2022.05.10.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
A Lidl Magyarország fenntarthatósági intézkedéseinek keretében folyamatosan bővíti elektromos autótöltő hálózatát, melynek eredményeképpen a vásárlók már 100 áruháznál vehetik igénybe a szolgáltatást.

Élelmiszerhősöket keres a Lidl a NÉBIH közreműködésével

2022.05.03.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Iskolásoknak hirdetett pályázatot a vállalat az élelmiszerfelesleg csökkentéséről
Budapest, 2022. május 3. – A Lidl Magyarország az élelmiszerpazarlás témakörében indította el legújabb órarendtervező pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakmai támogatásával.

Legendás világvárosok kultúráját idézik a Nespresso új kávékapszulái

2022.05.03.
Forrás: Nestlé Hírek
Megérkezett a World Explorations kávékollekció második felvonása
Párizs, Isztambul, Rio de Janeiro és Miami: idén ebbe a négy városba kalauzolnak el a Nespresso World Explorations termékcsalád kávékülönlegességei.

Komoly siker - Tizedik alkalommal is Superbrands díjas a Lidl

2022.05.02.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Budapest, 2022.04.28. – A Lidl Magyarország, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, meghatározó kiskereskedelmi lánca, tizedik alkalommal is elnyerte a Superbrands díjat és ezzel ismét bekerült a legkiválóbb márkák hazai rangsorába.

Hiányszakmákban indított duális képzést Bükön a Nestlé Hungária

2022.04.27.
Forrás: Nestlé Sajtóközlemény
Sikerrel zárult a Nestlé Hungária duális szakképzési programjának első féléve a vállalat büki gyártóbázisán, melynek során villanyszerelő és elektronikai műszerész tanulók szerezhettek értékes szakmai tapasztalatokat a régió egyik legmodernebb üzemében.

Saját márkás tesztgyőzelem!

2022.04.27.
Forrás: Lidl Hírek
Első helyen végzett a Lidl Pikok libamájas a Maradok a pénzemnél blog tesztjén.

A Nespresso megszerezte a B Corp™ tanúsítványt

2022.04.26.
Forrás: Nestlé Sajtóközlemény
A Nespresso-t olyan vállalattá nyilvánították, amely megfelel a fenntarthatóság és a társadalmi felelősség legmagasabb szintű követelményeinek

Kedvenc ételeink mostantól ínycsiklandó növényi alapú alternatívákkal is elkészíthetők

2022.04.25.
Forrás: Nestlé Sajtóközlemény
A húsmentességre és növényi fehérje fogyasztásra épülő, népszerű fogyasztói trendekre és az egyre növekvő igényekre reagálva fejlesztette ki a Nestlé változatos növényi alapú Garden Gourmet termékcsaládját.

Staropramen *A megfelelő alkalomhoz válogatva.* promóciós játék

2022.04.22.
Forrás: Lidl Hírek
Vásároljon LIDL áruházban bármilyen Staropramen terméket és töltse fel a vásárlás adatai, hogy indulhasson értékes nyereményeinkért!

Pápai Expo és Agrárpiknik: Az év legmenőbb agrárrendezvénye

2022.04.22.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Idén jubilál, 25. alkalommal kerül megrendezésre a Pápai Expo és Agrárpiknik, május 13-14-én. A nagyszabású esemény – melynek főszervezője a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – programjában most is kiemelt hangsúllyal jelenik meg a pályaorientáció és a generációváltás.

Már a Lidl áruházaknál is leadható a használt sütőolaj

2022.04.21.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Budapest, 2022.04.21. – A Lidl Magyarország tesztjelleggel elindította a használt sütőolaj-visszagyűjtést, mellyel újabb fontos lépést tesz a környezetre gyakorolt káros hatások csökkentése érdekében.

Köszönjük a bizalmat!

2022.04.20.
Forrás: Lidl Hírek
A Pénzcentrum által indított online szavazás eredményei alapján a válaszadók 71%-a rendszerint a Lidl-t választja bevásárlása helyszínéül.

Rákapcsolt a Lidl az exportra

2022.04.19.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Budapest, 2022.04.19. – Már 469 magyar beszállítóval dolgozik együtt a Lidl Magyarország és több mint harmaduk nem csak itthon, hanem a külföldi áruházakban is megjelenik.

Folytatódnak az ALDI toborzónapok – balatoni roadshow keretében várják a tó környéki álláskeresőket

2022.04.14.
Forrás: Aldi Sajtóközlemény
Budapest 2022.04.14. – A sikeres budapesti toborzónap után az ALDI Magyarország egy balatoni roadshow keretén belül keresi a magyar tenger környékén található üzleteinek jövőbeni munkavállalóit, amelyen bármely álláskereső részt vehet.

Kiderült: az íze miatt iszunk csapvíz helyett ásványvizet

2022.04.13.
Forrás: GoodOptionPR - MIZSE kutatási sajtóhír
Nagy vízfogyasztók vagyunk. A felnőtt magyar lakosság harmada csak vizet iszik – áll a MIZSE legfrissebb, 2022. márciusában készített országos, online, reprezentatív Pulzus-kutatásában, amelyből az is kiderül, hogy a válaszadók jelentős része (59%) elsősorban az ásványvizet preferálja,

A menhelyi kisállatoknak gyűjt a Lidl

2022.04.12.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Budapest, 2022.04.12. – A Lidl Magyarország a felelős állattartás iránti elkötelezettsége jegyében kilencedik alkalommal is meghirdeti Telitálka kampányát. A 2016-ban útnak indított programmal a vállalat célja, hogy vásárlói figyelmét felhívja, az állattartás felelősség,

A menhelyi kisállatoknak gyűjt a Lidl

2022.04.11.
Forrás: Lidl Hírek
A Lidl Magyarország a felelős állattartás iránti elkötelezettsége jegyében kilencedik alkalommal is meghirdeti Telitálka kampányát.

Tájékoztatás termékvisszahívásról

2022.04.07.
Forrás: Lidl Hírek
Tisztelt Vásárlóink!
A Ferrero Magyarország Kft-től az alábbi tájékoztatást kaptuk:

Szavazzon Ön is a Lidl-re!

2022.04.06.
Forrás: Lidl Hírek
A Pénzcentrum 2022. április 4-én publikált cikke alapján nemzetközi szinten is a Lidl a vásárlók egyik kedvence az áruházláncok között.

           
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: