Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ipari cégek

Ipari cégek alap információi, eredmények, értékesítési-, gyártási adatok, közgyűlés, alapítás, eladás, felvásárlás, bővítés, cég- és gyártási jubileumok, együttműködések, új vezető kinevezése.

A cégértékelés

Forrás: IpariCégek.hu, A cégértékelés
Ipari cégek értékelése a cég adottságainak figyelembevételével történik. A sok éves ipari gyakorlati tapasztalattal a cég egyszerűsített értékelése során élethűbb értéket kap, mintha közgazdász szemléletű szobatudóssal értékeltetné a cégét, aki lehet, hogy ott lát először ipari csarnokot. Az egyszerűsített cégértékelés megrendelhető

Mesterséges intelligencia alapú alkalmazással is segíti kistermelőit a SPAR

2024.07.17.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Sajtóközlemény - Bicske, 2024. július 17. Tovább bővítette kistermelői partnerprogramját a SPAR Magyarország: a Régiók Kincsei révén már több mint 600 új, hazai termék érhető el az üzletek kínálatában.

Válogatott röplabdázóink a győri Audinál

2024.07.16.
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2024. július 16. – A tegnapi napon a Magyar Röplabda Szövetség élsportolói tettek látogatást az Audi Hungaria győri gyártótelephelyén: a vállalat a magyar férfi röplabda válogatottat, a szakmai stábot és a magyar strandröplabda szakág válogatott sportolóit látta vendégül.

Közgazdászból kamionos

2024.07.15.
Forrás: MAN Hírek
Cégvezetők és buszvezetők után most egy tehergépkocsi-vezető hölgyet mutatunk be WoMAN sorozatunkban. Hajnal Andrea nemzetközi fuvarozásban dolgozik élete párjával négykezesben egy MAN TGX 18.520-as nyerges szerelvénnyel a Derby Trans Kft. színeiben.

Az E.ON és az MAN megállapodott arról, hogy nyilvános töltőhálózatot építenek ki Európában elektromos tehergépjárművek számára

2024.07.15.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Az E.ON és az MAN Truck & Bus közösen meghatározó lépést tett annak irányába, hogy kibővítsék a haszonjárművek töltőinfrastruktúráját Németországban és Európában. Új együttműködésük értelmében az energiaszolgáltató vállalat és a haszonjárműgyártó Európa-szerte

Az ABB és a Cleanwatts együttműködési megállapodást írt alá, hogy felgyorsítsák a közösségekben és az épületekben megvalósítandó intelligens energiagazdálkodást

2024.07.15.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• A MI-ra alapozott energia-megosztási platformot integrálják az ABB energiagazdálkodási technológiájába.

Mesterséges intelligencia podcastet indított a Schneider Electric

2024.07.15.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat „AI at Scale” (https://aiatscale.podbean.com/) címmel a mesterséges intelligenciával (MI) foglalkozó podcastet indított.

A nemzetközi E.ON Csoport és a MAN a teherautók számára alkalmas töltőhálózatot épít Európában

2024.07.15.
Forrás: Uniomedia, E.ON Sajtóközlemény
• A két vállalat megállapodása nagyban segíti a nehézgépjárművekre megállapított kibocsátási célok elérését, illetve a fenntartható logisztika és a zöld ellátási láncok megteremtését

Mérföldkőhöz ért a SPAR franchise program: jelenleg 290 üzlet tartozik már a hálózathoz

2024.07.15.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Sajtóközlemény - Bicske, 2024. július 15. Összesen 19 üzlettel bővült 2024 első félévében a SPAR franchise hálózata, melyekkel országszerte már 290 kiskereskedői partnerüzletben érhetőek el a SPAR termékei és szolgáltatásai.

Sütve, főzve is ízletes a friss magyar csemegekukorica

2024.07.15.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
A csemegekukorica a nyár egyik slágerzöldsége. Kevesen tudják azonban, hogy hazánk nagyhatalomnak számít csemegekukorica-termesztésben. A konzervipari felhasználásra szánt zöldség mellett népszerű a frisspiaci fogyasztásra szánt, úgynevezett csöves kukorica is.

Innovatív akadályfelismerő rendszert tesztelnek a berlini S-Bahnon

2024.07.12.
Forrás: Siemens Mobility Hírek
Berlin mint úttörő: A világon elsőként telepítettek akadályfelismerő rendszert S-Bahnra folyamatos üzemmenet mellett

A Budapest Airport veszi át az átmenetileg bezárt debreceni repülőtér forgalmának egy részét

2024.07.12.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Csütörtök este várhatóan egy hétre technikai okok miatt bezárt a Debreceni Nemzetközi Repülőtér, a légikikötőtől a Budapest Airport veszi át a járatok és utasok kezelését. Azok az utasok, akik Debrecenből indultak volna, a légitársaságuktól kapnak tájékoztatást arról, hogy járatukat átirányítják vagy törlik-e.

Így változnak az E.ON ügyfélszolgálati elérhetőségei

2024.07.12.
Forrás: Uniomedia, E.ON Sajtóközlemény
• Az E.ON Hungária Csoport a 2024. júliusában lezárult egyetemes szolgáltatóváltást követően változatlanul üzemelteti és fejleszti áram- és gázhálózatait, több millió ügyfele számára garantálva a biztonságos energiaellátást

Idén is meghirdette fenntarthatósági versenyét a Schneider Electric

2024.07.11.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Már lehet nevezni a Schneider Electric fenntarthatósági versenyére, a pályázatokat október 15-ig várják. A „Sustainability Impact Awards” kezdeményezés célja a fenntarthatósági törekvések támogatásában és megvalósításában élen járó partnerek, ügyfelek és beszállítók erőfeszítéseinek elismerése.

Megnyitotta kapuit az első Parkside Outlet Biatorbágyon!

2024.07.11.
Forrás: Lidl Hírek
A Lidl Magyarország a napokban nyitotta meg első, önálló Parkside márkaboltját a biatorbágyi Premier Outletben.

Tíz nappal a rajt előtt már több mint 10 ezer nevező a 42. Lidl Balaton-átúszáson

2024.07.11.
Forrás: Lidl Sajtóközlemény
Budapest, 2024.07.11. - Tíz nappal a 42. Lidl Balaton-átúszás előtt meghaladta a 10 ezret a nevezők száma. A résztvevők biztonsága érdekében idén is létszámlimitet húztak a szervezők, a SUP-os induló helyek már mind elkeltek, és igyekeznie kell annak is, aki úszóként

Júliusban újranyit a XX. kerület, Köves utca 9. szám alatti ALDI-áruház

2024.07.11.
Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2024. 07. 11. – Az ALDI Magyarország júliusban modernizálás után újranyitja üzletét Budapesten, a Köves utca 9. szám alatt. Az üzlet átfogó felújítási munkálatokat követően nagyszabású akciókkal és szerencsekerékkel is várja a vásárlókat.

Budapesten versenyeznek a világ ifjú fizikusai

2024.07.11.
Forrás: Double Decker Communications, Bosch Sajtóközlemény
Július 10–17. között Budapesten rendezik meg a középiskolások legrangosabb nemzetközi kutatói fizika csapatversenyét, az International Young Physicists’ Tournament-et (IYPT). Az idei, eddigi legnagyobb megmérettetésre 39 ország több mint 350 résztvevője érkezik Magyarországra.

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

2024.07.11.
Forrás: Momentum Communications Kft., Messer Hungarogáz Kft. Sajtóinformáció
A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz

A Bridgestone Tatabánya futói a 2024. évi párizsi olimpiai játékokon - A sport és a közösség ünnepe Párizsban

2024.07.11.
Forrás: Premier Hungary Communications, Bridgestone Sajtóközlemény
A Bridgestone a párizsi olimpiai- és paralimpiai játékok világszintű támogatójaként nemcsak a sporteseményeket patronálja, hanem saját munkatársainak is különleges lehetőségeket biztosít.

A Londoni Szimfonikus Zenekar július 13-án ad nagyszabású szabadtéri koncertet a Trafalgar téren

2024.07.11.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW Classics idei felvonásának karmestere Duncan Ward.
A BMW Classics nagyszabású szabadtéri koncert idén július 13-án, szombaton 17 órától folytatja tovább a BMW Group és a Londoni Szimfonikus Zenekar immár tizenkét éve

Az új, elektromos Ford Capri: A legenda visszatért

2024.07.10.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
A Ford ma bejelentette az új, teljesen elektromos Ford Capri érkezését: a legenda visszatért.

Hatékonyabb működésre álltak át a SPAR élelmiszer-termelő üzemei

2024.07.10.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Sajtóközlemény - Bicske, 2024. július 10. Összesen több mint 18,1 milliárd forintot fordított a SPAR Magyarország a bicskei és a perbáli Regnum húsüzemeinek, valamint az üllői SPAR enjoy. convenience kényelmi termékeket gyártó üzemének életre hívására és fejlesztésére.

Prémium eszpresszógépek 3D-tervezéssel

2024.07.10.
Forrás: Siemens, Hírek
Létre is jött egy új kategória, megszületett Mina.
A 3D-modellezés előnyeit nemcsak az olyan innovatív iparágakban hasznosítják, mint a repülőgépipar vagy az orvostechnológia, hanem a hétköznapi tárgyak tervezésénél is egyre elterjedtebbé válik.

A BMW Group a tisztán elektromos meghajtású modellek és a prémium felsőkategória jelentős növekedésével zárta 2024 első felét

2024.07.10.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A tisztán elektromos meghajtású modellek értékesítési mutatója 34,1 százalékkal nőtt az első félévben +++ A BMW márka abszolút eladásai 2,3 százalékkal gyarapodtak +++ Az év első hat hónapjában a BMW Group világszerte összesen 1.213.359 darab új autót adott át ügyfeleinek +++

Megmenthető lenne a hazai bogyósgyümölcs-termesztés

2024.07.10.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Annak ellenére, hogy a fogyasztók és a feldolgozóipar részéről is lenne igény a bogyós gyümölcsökre, a hazai termesztés az elmúlt évtizedekben igencsak háttérbe szorult. Részben a klímaváltozás, részben a magas kézimunkaerő-igény miatt sajnos egyre kisebb területen foglalkoznak hazánkban bogyósokkal.

Tiia és Dominik az ügyfélszolgálaton rátalált a maga útjára

2024.07.08.
Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
A szakmai fejlődésnek sokféle módja van. A lengyel Dominik Urbański és a finn Tiia Summeri története jól példázza, hogy az elkötelezettség megnyitja az ajtókat a JYSK által kínált számos lehetőség felé.

Az ABB felavatta új, 20 millió euró beruházási ér-tékű, energiahatékony gyárát Belgiumban

2024.07.08.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az új, energiahatékony létesítmény célja az intelligens épületkomponensek iránti egyre növekvő kereslet kielégítése az energetikai átállás során.

Oltvai Mártont nevezték ki a Schneider Electric bécsi gyárának igazgatójává

2024.07.08.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
2024. július elsejei hatállyal Oltvai Mártont nevezték ki a Schneider Electric Bécsben működő Schneider Electric Power Drives Vienna Manufacturing Plant igazgatójának. A magyar szakember 2010-ben csatlakozott a vállalathoz,

A Siemens Mobility CBTC technológiával szereli fel a berlini metrót, amely első ízben teszi lehetővé a félautomata működést

2024.07.05.
Forrás: Siemens, Hírek
• Az U5-ös és U8-as metróvonalak modern Trainguard MT vonatbefolyásoló rendszert kapnak a félautomata (GoA2) működéshez

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: