Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő

Radar (radio detection and ranging), szenzor, ultrahang (UH), érzékelő, jelző, megszakító, szimuláció , fotó, videó hírek, információk.

Kifinomult, továbbgondolt, limitált: a MINI Clubman Final Edition különkiadás

2023.03.24.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Összetéveszthetetlen egyediségével a MINI Clubman az összes MINI modell között kivételes úriemberként jelenik meg. A hamisítatlan karosszériakoncepció és az osztott csomagtérajtó rajongói most Final Edition különkiadásként is megvásárolhatják a MINI Clubmant,

A Continental nyerte „Az év K+F beruházója” díjat a HIPA-tól

2023.03.24.
Forrás: Continental, Sajtóközlemény
Budapest, 2023. március 24. - A technológiai cégcsoport magyarországi leányvállalatának, a Continental Automotive Hungary Kft-nek tavaly megvalósult beruházásait, vidéki bővülését, valamint a K+F területen nyújtott, folyamatosan kimagasló teljesítményét díjazta a Nemzeti Befektetési Ügynökség.

Digitális műszerfalat mutatott be a Scania

2023.03.23.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Jelentős változáshoz érkezett a Scania, amely bemutatja a teherautóiban és autóbuszaiban alkalmazható digitális műszerfalat. Az újdonság moduláris elektronikai architektúrára épül és számtalan biztonsági jellemzővel rendelkezik.

Kisebb épületek IoT-megoldása a Siemens Connect Box

2023.03.23.
Forrás: Siemens, Hírek
A most bejelentett Connect Box nyílt és könnyen kezelhető IoT-megoldást ad kis- és középméretű épületek felügyeletéhez.

A BMW Group az NVIDIA GTC-n: a virtuális termelés már folyamatban van a jövőbeli debreceni gyárban

2023.03.22.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ „Forradalom a gyártervezésben”: az NVIDIA Omniverse rendszere lehetővé teszi a virtuális termelést a debreceni gyárban több mint két évvel a tényleges sorozatgyártás beindítása előtt +++ A BMW iFACTORY új dimenziója:

Siemens-megoldások, toronymagasan

2023.03.20.
Forrás: Siemens, Hírek
Siemens-technológia a MOL Campus épületében.
2022 december elején adták át a MOL Campust Budapest új városnegyedében, a BudaParton. Az irodaház a magyar főváros első igazi magasháza:

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Schneider Electric 40 millió eurós beruházása

2023.03.20.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
„Magyarországnak kitüntetett szerepe van abban az üzleti stratégiában, amit a Schneider Electric megvalósít” – erről Frederic Godemel beszélt a cég új dunavecsei okosgyárának alapkőletételi ünnepségén.

A BMW M divízió már 25 éve szállítja a MotoGP™ hivatalos biztonsági autóját – a jubileumi szezon az új BMW M2 MotoGP™ Safety Car bemutatkozásával indul

2023.03.17.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ Szoros kötelék 1999 óta: a MotoGP™ rendezési jogaival bíró Dorna Sports oldalán gyümölcsöző együttműködés idén a huszonötödik szezonjába lép +++ A portugál szezonnyitón az új BMW M2 MotoGP™ Safety Car is bemutatkozik +++

3 milliárd forintos beruházás az ALDI-nál: országszerte minden üzletet érintő modernizáció indul

2023.03.16.
Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2023.03.16. – Az összes magyarországi üzletét érintő beruházást jelentett be az ALDI Magyarország. A modernizáció során új húshűtőkkel látja el áruházait a vállalat, így nagyobb árukínálat lesz elérhető kisebb helyen.

Jön a BMW Panorámakivetítő: 2025-ben a bajor prémiummárka sorozatgyártásba küldi a szélvédő teljes szélességét lefedő, újgenerációs head-up kijelzőt

2023.03.15.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW Head-Up kijelző új nemzedéke a NEUE KLASSE modellgenerációban érkezik meg az utakra. A BMW Panorámakivetítő piaci premierjét Oliver Zipse, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke a vállalatcsoport március 15-i konferenciáján erősítette meg.

Akár ötödével is csökkenthető az épületek energiapazarlása

2023.03.14.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Akár 20 százalékkal is csökkenthető az épületek energiapazarlása a Schneider Electric „EcoStruxure™ Building Operation 2023” megoldásának alkalmazásával. A társaság új rendszerei azon túl, hogy támogatják az épületek energiahatékony működtetését,

Siemens-megoldások az Országos Széchényi Könyvtár új épületében

2023.03.08.
Forrás: Siemens, Hírek
A tűzjelző rendszer mellett az energiaelosztásban is fontos szerep jut a vállalat megoldásainak.
Piliscsabán épül az Országos Széchényi Könyvtár archivális raktára.

Tovább bővült a Siemens füstérzékelő portfóliója

2023.02.27.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens két új levegő mintavételes érzékelőjével (ASD) könnyen megoldható az adatközpontok, kereskedelmi raktárak, ipari létesítmények és más nagy alapterületű telephelyek tűz elleni védelme.

5 ok, ami miatt egyre drágábbak az új autók. Mit érdemes ilyenkor tenni?

2023.02.24.
Forrás: MorphoCom - LeasePlan Sajtóinformáció
BUDAPEST, 2023. február 24. – Jól ismert, hogy a félvezetők és bizonyos alkatrészek hiánya, a megnövekedett szállítási idők, az orosz-ukrán háború hatása, az elszálló energiaárak vagy a gazdasági recesszió milyen változásokat okozott az új autók előállítási és értékesítési áraiban.

Az új BMW X5 M Competition és az új BMW X6 M Competition

2023.02.22.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW M GmbH menetteljesítmény, megjelenés és digitalizáció terén egyaránt magasabb fokozatba kapcsolja a nagyteljesítményű luxusszegmensben elérhető Sports Activity Vehicle és Sports Activity Coupé modellpárosát.

A BMW két mesterhármassal indította a 2023-as évet

2023.02.20.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A bajor prémiummárka modelljei az auto, motor und sport német autós szakmagazin „Best Cars 2023” olvasói szavazásán és a What Car? brit autós szakmagazin „Car of the Year 2023” díjkiosztóján is háromszoros diadalt arattak,

Ipari YouTube videó csatornák: Unitree Robotics

2023.02.19.
Forrás: IpariCégek.hu válogatás
10,5 E feliratkozó,
Csatlakozás dátuma: 2016. aug. 3.,
5.986.049 megtekintés

Ipari YouTube videó csatornák: Stäubli Robotics

2023.02.17.
Forrás: IpariCégek.hu válogatás
3,92 E feliratkozó,
Csatlakozás dátuma: 2011. ápr. 26.,
745.538 megtekintés

Nyitott tetős vezetési élmény emisszió nélkül: íme a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE Cabrio

2023.02.15.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A MINI bemutatja a világ első tisztán elektromos meghajtású kabrióját. A MINI Cooper SE Cabrio – mely a tervezés ötletének felmerülésétől számított mindössze nyolc hónapon belül érett kisszériává – újabb lendületet ad a brit prémiumgyártó teljesen elektromos márkává válása felé vezető úton.

Nyitott tetős vezetési élmény emisszió nélkül: íme a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE Cabrio

2023.02.15.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A MINI bemutatja a világ első tisztán elektromos meghajtású kabrióját. A MINI Cooper SE Cabrio – mely a tervezés ötletének felmerülésétől számított mindössze nyolc hónapon belül érett kisszériává – újabb lendületet ad a brit prémiumgyártó teljesen elektromos márkává válása felé vezető úton.

GR SPORT kivitellel gazdagodik a Toyota RAV4

2023.02.08.
Forrás: Toyota Central Europe Kft., Hírek
Az immáron évek óta a világ kedvenc SUV-jának számító RAV4 a legújabb Toyota modell, amely a japán autógyártó motorsport sikerei által ihlette GR SPORT kivitelt kap.

Az új BMW X5 és az új BMW X6

2023.02.08.
Forrás: BMW Sajtóanyag
A BMW X5 és a BMW X6 átfogó frissítésen átesett, új kiadásai készen állnak a világpremierre. Innovatív dizájnmegoldások, új erőforrások csúcstechnológiás plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával és mild-hibrid technológiával, intuitív felhasználói élmény.

Újdonságok a GLE és GLE Coupé háza táján: a sikermodellek még jobbá váltak

2023.02.06.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóközlemény
• Felfokozott elektrifikáció: új dízel modellek 48 V-os rendszerrel és új plug-in hibridek
• Még több élmény: hasznos funkciók terepjáráshoz és vontatáshoz

Számos modellsorozatát frissíti 2023 tavaszán a BMW

2023.02.02.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ Új BMW Individual karosszériafényezési árnyalat és további utastér-kárpitozási lehetőségek a BMW 7-es sorozathoz +++ A BMW Iconic Glow kristályfényszórók a BMW X7 modellhez is elérhetővé válnak +++

Bemutatkozik az új BMW M3 CS

2023.01.27.
Forrás: BMW Sajtóanyag
A BMW M GmbH modellpalettájára 2023-ban is érkeznek új különkiadások. Az új BMW M3 CS a prémium középkategória nagyteljesítményű sportautójának vérpezsdítő motorsport-hangulatát kapcsolja magasabb fokozatba.

KMP 600-S diffDrive: új utak a belső logisztikában

2023.01.23.
Forrás: KUKA Robotics, Termékek és megoldások
A legmagasabb szintű biztonsági követelményeket is kielégítő, kompakt vasgyúró: A KMP 600-S diffDrive új generációja kibővíti a KUKA mobilplatform-kínálatát. A KMP 600-S diffDrive olyan gyors, hogy akár két métert is megtesz másodpercenként,

A Kingston DDR5-ös szervermemóriáit validálták a 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorra

2023.01.23.
Forrás: MorphoCom - Kingston Sajtóközlemény
Budapest – 2023. január 23. – A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy

A Dell PowerEdge szerverek új generációja megnövelt teljesítményt és energiahatékony kialakítást biztosít

2023.01.19.
Forrás: MorphoCom - Dell Sajtóközlemény
• A Dell PowerEdge szerverek portfólióbővítése az eddigieknél még nagyobb teljesítményt tesz elérhetővé, többek között 2,9-szer gyorsabb a mesterséges intelligencia alapú következtetések levonása

Stadionhangulat az új BMW 7-es sorozatban: a BMW a világ első autógyártó vállalataként utastéri Bundesliga-élményt tesztel

2023.01.19.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A német labdarúgó-bajnokság első osztályának egyes közvetítései már a következő meccsnaptól kezdve elérhetők lesznek az új luxuslimuzin BMW Ívelt Kijelzőjén.

Kényelem és hatékonyabb energiafelhasználás – ezt viszi el az otthonokba a Schneider Home

2023.01.17.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Különleges ajánlattal állt elő az idei Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n (CES) a Schneider Electric, a vállalat az otthoni energiamenedzsmentet új szintre emelő megoldást mutatott be.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: