Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Schneider Electric Ruben Llanes-t nevezte ki a Digital Grid részleg élére

2024.06.11

Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat Ruben Llanes-t nevezte ki a „Digital Grid” részleg vezérigazgatójává.


A vállalat „Innovation at the Edge” üzletága részeként működő „Digital Grid” célja a villamos hálózat modernizációjának felgyorsítása.

A Schneider Electric „Digital Grid” részlege a rugalmas és hatékony, digitális megoldásokat használó villamos hálózat kialakítására, valamint a legjobb hálózatirányítási szoftverek és megoldások szállítására fókuszál, biztosítva ezzel további növekedését és azt, hogy a lehető legjobb pozícióban legyen ahhoz, hogy megfeleljen a közműszolgáltatók, az energiafelhasználók, az ügyfelek és a partnerek elvárásainak.

Ruben Llanes korábban az AutoGrid vezérigazgatójaként ért el komoly sikereket hatékony folyamatok és módszerek bevezetésével, új megoldások, többek között kulcsrakész VPP-k (virtual power plant) kidolgozásával. Korábbi megbízása az AutoGrid Uplight Inc.-nek történő eladásával ért véget 2024 első negyedévében. Ruben Llanes széles körű tapasztalatokat szerzett a villamos hálózat digitalizálása és modernizálása területén, tudása tovább növeli azt az értéket, amit a Schneider Electric, valamint a portfóliójába tartozó vállalatokból, befektetéseiből és partnereiből álló ökoszisztéma nyújt az iparágnak.

Ruben Llanes korábban többek között országszintű értékesítési alelnöki, valamint az értékesítési csatornák üzletfejlesztéséért és stratégiájáért felelős alelnöki pozíciót is betöltött a Schneider Electricnél.

„Ruben a vezetői képességek és a szakértelem megfelelő kombinációjával rendelkezik ahhoz, hogy a közműszolgáltatók és a végfelhasználók számára a fogyasztásmérő mindkét oldalán átfogóbb megoldásokat kínálhassunk még gyorsabban és erősebb integrációval, a kiegyensúlyozottabb és rugalmasabb hálózat érdekében”

– mondta el Luis D'Acosta, az Uplight vezérigazgatója és a Schneider Electric „Digital Energy” üzletágának korábbi ügyvezető alelnöke.

„Ruben Llanes kiváló választás a „Digital Grid” új vezérigazgatójának, különösen az energiaipar fejlődésének e sorsfordító pillanatában. Ahogy a világ átvált a hagyományosról a modern hálózatra, az új technológiák felkarolása elengedhetetlenné válik. A „Digital Grid” elkötelezettsége az ügyfelek igényeinek előtérbe helyezésére összhangban van Llanes azon elképzelésével, hogy támogatni kell a közműszolgáltatókat a működési hatékonyságuk növelésében, a kiváló szolgáltatás nyújtásában és az olyan kihívások kezelésében, mint az áramellátási zavarok. Célunk az erőforrások optimalizálása, az ökológiai lábnyom minimalizálása, valamint a hálózati kapacitás és alkalmazkodóképesség maximalizálása, biztosítva a modernizált hálózati rendszer felé való zökkenőmentes átmenetet”

– mutatott rá Nadège Petit, a Schneider Electric innovációs igazgatója.

„Alig várom, hogy folytathassam ezt a fontos munkát ezzel a rendkívül tehetséges csapattal, miközben fejlesztjük üzletünket, bővítjük ökoszisztémánkat, és olyan innovatív megoldásokat kínálunk, amelyek a teljes energetikai értékláncot szolgálják”

– nyilatkozta kinevezése kapcsán Ruben Llanes.

https://www.se.com/hu/hu/   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: